Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 01/08/11

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 01/08/11
Ανάγνωση διαδικαστικών από την Γραμματεία.
Τοποθετήσεις :
  • Παρουσίαση από Συμπολίτη νέας ηλεκτρονικής Τοπικής εφημερίδας, ποικίλης ύλης αναφορικά με τοπικά θέματα επικαιρότητας, κοινωνικά, αθλητικά, παιδείας, περιβάλλοντος, νεολαίας κ.λ.π.
Τονίστηκε ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε μπορεί ν ανεβάζει άρθρα δικά του ή και ανακοινώσεις της Συνέλευσης.
Ακολούθησε συζήτηση με θέμα την μελέτη του Συντάγματος και την δημιουργία νέου με στόχο να έχει ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία μέχρι τις 29 Αυγούστου όπου και θα καταλήξουμε σαν Συνέλευση Γλ. Νερών σε συγκεκριμένες προτάσεις – άρθρα προκειμένου να κατατεθούν στην Πανελλαδική Συνέλευση για το Νέο Σύνταγμα στις 3 Σεπτέμβρη που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος.


Προτάθηκε από Συμπολίτη «η δημιουργία ομάδας εθελοντικής εργασίας με σκοπό να συντηρεί και να συνδράμει σε καθημερινές ανάγκες του Δήμου μας»
Η παραπάνω πρόταση στην ψηφοφορία έλαβε έναν (1) ψήφο υπέρ, οκτώ (8) κατά και πέντε (5) λευκά.
Η πρόταση καταψηφίστηκε.

Ψηφίστηκε πρόταση για εκτύπωση logo της Συνέλευσης σε 100 μπλουζάκια για ενίσχυση του ταμείου και για ομοιόμορφη παρουσία σε δράσεις μας.
Το κόστος ανέρχεται στα 280 € τα 100 τεμάχια.
Παραδόθηκε ταμείο 136,25 €

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα, να διορθώσω ότι τα μπλουζάκια που αναφέρονται στην συνέλευση, είναι 50 τεμάχια και όχι 100 και το κόστος τους θα ανέλθει στα 360 € μετά τα επιπλέον γράμματα που αποφασίστηκε να μπούν.
    Ευχαριστώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή