Τρίτη, 2 Αυγούστου 2011

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 25/07/11

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 25/07/11
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ :
Ακούστηκαν οι παρακάτω προσωπικές απόψεις :
  • Ανάγκη να ξαναεξετάσουμε τον πολιτικό ρόλο της Συνέλευσης μέσα από τις προγενέστερες φάσεις της. Να ξαναδούμε τα αρχικά ψηφίσματα.
  • Επιβάλλεται σαν πολίτες να παρακολουθούμε τα Δημοτικά Συμβούλια
  • Πρέπει να δοθεί έμφαση στα τοπικά προβλήματα, να δημιουργηθεί ατζέντα τοπικών προβλημάτων. Αποσύρθηκε η πρόταση για ψήφιση μετά από παρέμβαση γι ανάγκη μιας ολοκληρωμένης πρότασης κάθε φορά για το τι ζητάμε και πως θα γίνει.
  • Τοποθέτηση για τον ρόλο των πλατειών, το βασικό κίνητρο της συμμετοχής του κόσμου, προτεραιότητα το αίτημα γι ανατροπή του πολιτικού συστήματος.
  • Αρχικά προτάθηκε να εμποδιστεί η λειτουργία των εκπαιδευτηρίων «Πλάτων» τον Σεπτέμβριο, μέχρι να τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχει με τον Δήμο. Η πρόταση αποσύρθηκε από ψηφοφορία γιατί δεν υπάρχει ενημέρωση για το θέμα από όλους και θα επανέλθει για πιο εμπεριστατωμένη συζήτηση.
Συστάθηκε ομάδα από εθελοντές που θα εκπροσωπεί την Συνέλευση, για την διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων. Απαρτίζεται από τους Σπυρόπουλο Δημήτρη, Καποδίστρια Αλέκο, Παπαδομανωλάκη Πάνο, Πανούση Γιάννη. Η ομάδα θα επικοινωνήσει με την ομάδα που έχει κινήσει νομικά το θέμα και δραστηριοποιείται συστηματικά για την διεκδίκηση των αποζημιώσεων από τους Γερμανούς.

Ψηφίστηκε : Πρόταση για εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης και καθαρισμού της πλατείας.
Ταμείο : 113,25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου