Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ψηφίσματα Λαικής Συνέλευσης Γλυκών Νερών 11/7/2011


Λαική Συνέλευση Γλυκών Νερών

Δευτέρα 11/7/2011


Κατόπιν προτάσεων που κατατέθησαν, και προτάσεων σ’ εκκρεμότητα από την προηγούμενη Λαϊκή Συνέλευση  της 04/07, ψηφίσθηκαν τα παρακάτω:



Καταψηφίστηκε:

1. Καταψηφίστηκε η πρόταση σ’ εκκρεμότητα από την προηγούμενη Λαϊκή Συνέλευση της 04/07 για ορισμό μόνιμων εκπροσώπων της Λ.Σ. Η Λ.Σ σε έκτακτες περιπτώσεις εκπροσωπείται από την εκάστοτε γραμματεία, εκτός από συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου ορίζει εκπροσώπους της για να μεταφέρουν τα ψηφίσματά της.

2. Καταψηφίστηκε η πρόταση σ έκκρεμότητα από την προηγούμενη Λ.Σ. για νομική υπόστασή της με την μορφή μη κυβερνητικής οργάνωσης ή μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εταιρεία , με το σκεπτικό ότι θα κινδυνεύσει η κινηματική της μορφή.

3. Καταψηφίστηκε η πρόταση σ έκκρεμότητα από την προηγούμενη Λ.Σ για την ψήφιση των αποφάσεων στην αρχή κάθε συνέλευσης με το σκεπτικό ότι οι αποφάσεις πρέπει ν ΄ακολουθούν το διάλογο του συγκεκριμένου κάθε φορά ακροατηρίου.


Ψηφίστηκε :

  • H Λαϊκή Συνέλευση της 18/07 θα γίνει με αποκλειστικό θέμα συζήτησης : «Μπορεί το σημερινό πολιτικό & οικονομικό σύστημα να βγάλει την κοινωνία από την κρίση ; Ο ρόλος του κινήματος των πλατειών » με εισηγητή τον Μανόλη Γλέζο.
  • Την Τετάρτη 20/07 αποφασίστηκε στον χώρο της πλατείας να πραγματοποιηθεί προβολή βίντεο.
  • Η Λαϊκή Συνέλευση θα σταθεί αλληλέγγυα σε όσους συμπολίτες μας κινδυνεύουν να χάσουν περιουσιακά τους στοιχεία από κατασχέσεις είτε από την πλευρά του Δημοσίου, είτε από τις Τράπεζες, καθώς επίσης και σε όσους αδυνατούν να εξασφαλίσουν υπηρεσίες των ΔΕΚΟ (ύδρευση, ηλεκτρικό) και είναι άνεργοι, πολύτεκνοι κ.λ.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου